Superenkla Drinktilltugg

0kommentarer

Jag har länge velat testa dessa som jag fått inspiration från min favoritblogg Matplatsen men det har liksom aldrig blivit av.

I lördags var det så äntligen dags för en hederlig tjejkväll med utgång, den senaste var dock ett halvår sedan och det blev så otroligt gott och enklare drinktilltugg finns inte.

Det roliga i det hela är att min kusin frågade om de var svåra att göra för hon trodde jag hade gjort en kantarellstuvning och jobbat hur mkt som helst med dessa.

Jag saknade en liten persiljebit att lägga på för utseendets skull men lova att ni provar dessa, ingen som gillar svamp blir besviken!

KantarellCrustader

24 st

1pkt små crustader (finns i alla mataffärer)
2 pkt Kavlis mjuka Kantarellost
Färsk Bladpersilja
(som jag då inte hade men kommer ha nästa ggn).

* Sätt ugnen på 175 grader.
* Ställ ut alla Crustaderna på en plåt med bakplåtspapper.
* Klicka in ca 1 msk kantarellost i varje crustad och släta till toppen lite. Fyll dem inte helt eftersom de höjer sig litegrann.
* Sätt in dem i ugnen i ca 10 minuter men håll koll så det inte blir för mörka, ska dock få färg och stelna ngt.
* Pynta med lite bladpersilja och servera genast.

Tips är att göra dem så sent som möjligt då de blir lite mjuka efter ett tag men även Crustaderna som var kvar efter några timmar tog slut för de är så goda :)








Kommentera

Publiceras ej