Lucia!

0kommentarer

Somnade 00:30 till slut, vaknade 03:14 av att Knappen i magen hoppade på kissblåsan, vaknade 05:00 av en fågel som fått spel utanför, vaknade 06:00 av Stoffes mobil som påminde honom om att en i gruppen har semester, vaknade 06:15 av samma påminnelse, vaknade 06:45 av Stoffes mobillarm, vaknade 06:55 av samma mobillarm, vaknade 07:10 av att lampan i sovrummet tändes, vaknade 07:19 av att byggarbetarna började borra.utanför...då gav jag upp och räknade ut denna luciamorgon som den värsta någonsin...tills min älskling kommer in och ovetande om detta säger "frukosten är klar" med pepparkakor och tända ljus! Han räddade just min dag utan att veta om det!

Dagen fortsatte med studier på Stadsbiblioteket där man släckte ner kl 15:00 för Luciatåg med Adolf Fredriks Musikklasser i Rotundan.
Tyvärr är jag skadad av att ha gått Luciatåg i musikklasser och körer själv under säkert 15 år så jag kan knappt njuta utan satt och störde mig på felen de gjorde! Det var jättefint men hade förväntat mig lite mer proffsighet :)
Ja, jag vet....en musiknörd!!

Kommentera

Publiceras ej