RockyRoad - min egna variant

0kommentarer

Ett inlägg från förra året!

Ingen har väl missat Leilas RockyRoad-godis men då sambon är allergisk mot vissa nötter har jag mixtrat om receptet lite och ersatte salta Cashewnötter med Jordnötter och Pistagenötter mot Mandel.

Men YUMYUM!!!!! Det blir så oerhört goda!

Ca 30 St

300 g mörk choklad
1 påse dumlekola
1 näve mini marshmallows (jag använde dock stora som skars i mindre bitar)
1,5 dl salta jordnötter
0,5 dl mandel




1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad alt i micron.

2. Skär dumlekolan, mandeln och marshmallows i mindre bitar och blanda dessa och jordnötterna med den smälta chokladen.



3. Häll smeten i en form klädd med bakplåtspapper och låt stelna i kylskåp med ngt som täcker.



4. När kakan har stelnat, skär upp den i lagom stora bitar.


 



Rocky Road - Saffransbiscotti - Wienernougat




Kommentera

Publiceras ej