Välkommen Albin

1kommentarer

Tisdagen den 27 mars föddes vår lilla kille efter en maratonförlossning med intensiva värkar under 24h och totalt 32h inskrivna på BB Sthlm.  Allt gick väldigt bra trots den långa tiden och vi var medtagna men lyckliga när han väl kom ut med lite handgriplig hjälp av barnläkaren. Albin vägde 3850g och var 52 cm lång med massor av hår :)

Nu har en hel vecka gått och vi börjar få ordning på vad som är bak och fram på detta lilla pyre, vi börjar se tendenser till "humör" och börjar förstå vad han gillar och inte gillar. Mycket handlar om mat och dagarna och nätterna går åt till amning vilket jag nog inte riktigt var beredd på skulle ta så mycket av ens tid men är glad att det fungerar och att han går upp i vikt.

Första återbesöket är gjort och allt så fint ut, han hade gått ner till 3405g och har inga tendenser till gulsot vilket känns skönt.
Det är mäktigt hur det går att känna så oerhört mycket kärlek till denna lille kille och hur fantastiskt och läskigt allting kan kännas på samma gång!

Självklart kommer det nog bli mer barnbloggning här och kanske lite mindre av avancerad matlagning men desto mer vardagsmat :)
1 kommentarer

Elin

03 Apr 2012 21:37

Underbart att han är här nu! Vore fint att prata när du har tid och lust. Hör av dig när du vill ut ur bubblan. Albin är sååå fin! ( fint namn också ju, men jag har fortfarande paxat till ev lillebror ;) ) kramar

Kommentera

Publiceras ej