Lövbiff fylld med Saint Agur

0kommentarer

Storhandlade på CoopOnline.se och fick en bit Saint Agur och Taleggio på köpet som jag använde till en smarrig rätt med lövbiff i veckan.
 
2 port
 
2 bitar lövbiff
1 skiva Saint Agur
salt
peppar
 
2 dl Lätt Creme Fraiche
1 - 2 tsk Koncentrerad oxfond
Färsk basilika
1 skiva Taleggio (vit kittost)
Lite chiliflakes
Timjan
salt
peppar
 
1. Lövbiffen saltade och pepprade jag och rullade in Saint Agur (blåmögelost) i. Stek på alla sidor så att köttet får färg, börja med skarven så sitter de ihop bättre.
 
2. Rör ner creme fraichen, oxfonden och låt puttra några minuter. Tillsätt taleggio, färsk basilika och smaka av med kryddorna.
 
3. Vi åt rester av Spaghettin och gårdagens risonisallad till vilket funkade bra. Annars funkar ju potatis eller ris minst lika bra och för LCHF:arna enbart en god sallad.
 

Kommentera

Publiceras ej