Krämig risotto med philadelphia och tomat

1kommentarer

Jag gjorde ett recept från Babycenter.com som jag dock ändrade om litegrann och det slank ner både hos oss och Albin (9 mån) utan problem. Vi var tvungen att salta ordentligt på vår mat och serverade det även till Albin med kyckling stekt med rosmarin och lite peppar. 
 
4 vuxenportioner och 5 barnportioner

4 dl risottoris
8 dl vatten
1 zucchini, grovriven
3 tomater, urkärnade och skållade
175 g philadelphiaost (tomat och pesto)
4-5 finhackade basilikablad

Koka riset i vattnet tills det är mjukt. Stek zucchinin hastigt och ner den. Låt detta värmas igenom på låg värme ett par minuter. Finhacka tomaten under tiden och rör ner i riset tillsammans med philadelphiaosten och basilikan.
Barnmat,

1 kommentarer

Kalasmums

15 Jan 2013 14:34

Detta lätt smarrigt :-)

Svar: Det var riktigt gott och uppskattades av Albin :)
Camilla

Kommentera

Publiceras ej