Informationsträff BB Stockholm

2kommentarer

Igår kväll var vi på en Informationsträff som BB Stockholm höll i Aulan på Danderyds Sjukhus där en barnmorska gick igenom lite praktiska saker om dagen D. Vi tyckte nog att det hade räckt med 1h (istället för 2h) för det var mycket upprepning från den föräldrakurs vi gick på MVC. Efter ett tag blev det svårt att hålla koncentrationen uppe och jag kände mig som ett barn med myror i baken och kunde inte sluta fnittra åt allt...var nog lite trött :)

Vi passade så klart på att reka var förlossningen ligger när vi väl var där men både jag och Kristofer är väl förberedda med att det är stor sannolikhet för att vi kan bli hänvisade till ett annat sjukhus. BB Sthlm verkar populärt och med en topp i mars-maj så får man väl vara redo för allt. Så länge jag slipper åka till Södertälje eller Akademiska i Uppsala så är jag nöjd.Bild lånad från
9 månader

2 kommentarer

Maja/Cactusvit

09 Feb 2012 10:28

Så roligt att du hittade till min blogg via google! Och tänk att ni är där vi var för drygt ett år sedan, otroligt så fort tiden går!Vi var också inställda på att ej få plats på BB Sthlm men lyckligtvis kunde de ta emot oss när Elliot kom till världen vilket vi är väldigt glada för. Bara själva vistelsen på BB Sthlm är en upplevelse i sig plus all fantastisk duktig personal som vi kom i kontakt med.Min header har jag enkelt gjort i Photoshop Elements!Lycka till med dessa sista veckor, ni har något helt underbart att se fram emot plus att förlossningen är enormt häftig!Kram från mig!

Camilla

09 Feb 2012 10:34

Stort tack!! Ja, det känns enormt häftigt nu och på söndag drar profylaxkursen igång :)Ska försöka mig på Photoshop Elements och se om jag kan få till ngt snyggt!Tack än en gång!

Camilla

Kommentera

Publiceras ej