14 dagars koll i vecka 32

1kommentarer

Ja, så är det precis 2 månader kvar till BF eller 8 veckor för att vara tydligare.
Jag var hos Barnmorskan i morse för lite prover och koller som hör till och allt såg jättebra ut hos både mig och Knappen.
Mitt blodtryck ligger konstant på 120/70 och Knappens hjärta slår 145 slag/minut vilket är precis som det ska. Det är så fantastiskt skönt att höra hans hjärta även om jag absolut inte kan undgå hans rörelser, det börjar bli trångt nu för liten kille och han ligger med huvudet neråt och lär inte få plats att vända sig igen så det känns ju skönt.

Jag har inte behövt äta något extra järn och har ett bra blodvärde på 122 och ett sockervärde på 5,2 en timme efter frukost vilket är bra det också vad jag förstår.
Idag gjorde jag även urinprov för att kolla så det inte finns några proteiner i urinet vilket det inte fanns. 

Ibland undrar jag hur förskonade vi kan bli så förlossningen lär väl bli ett rent helvete men det gör mig ingenting så länge vi all mår bra både innan och efter.

Jag har ökat nästan 12 kg i vikt och sista 2 veckorna är det bara Knappen som ökat i vikt verkar det som, vinterkräksjukan stoppade min viktökning något men magen växer fortfarande som den ska och jag ligger precis på medelkurvan.

Längtar så efter att få lära känna vår lilla Knapp och få bli en liten familj som ska bonda i vår lilla bubbla de första veckorna!

1 kommentarer

Elin

18 Jan 2012 18:40

Ååå längta! Det är så himla fint i bubblan!

Kommentera

Publiceras ej