En sommardag som avslutades med en lyxsallad

0kommentarer

Vilket otroligt sommarväder det är just nu!! Helt underbart att vara mammaledig! Jag tycker så synd om alla kontorsmänniskor som kastar sig ut under lunchen för att få sin del sol i sina dräkter och heltäckande kläder....det var jag för ngt år sedan och jag hade alltid ångest dagar som dessa när jag inte kom utanför dörren på arbetet förrän det var dags att gå hem (för sent).

Dagen började med en förmiddagsfika med Latte och Croissant på Café Levinskys på Rörstrandsgatan med en fd studiekamrat och det kändes som vi satt i en stad på Rivieran! Så varmt och skönt och det luktar liksom utland (jag var insmörjd med Nivea solskyddsfaktor..hehehe).
När hon gick till jobbet fortsatte jag via Karlberg till Hornsbergs Strand som nu äntligen öppnat upp sin strandpromenad. Sån lyx att kunna sitta och sola (delvis i skuggan med bebis) och läsa en tidning hur längen man vill (eller Albin vill) och inte ha massa tider att passa!Kristofer hade event med jobbet så jag slängde ihop en sallad med högerhanden och tröstade Albin med vänsterhanden och varvade det med att springa ner i tvättstugan med BabyBjörn på magen.
Jag lyxade dock till det ordentligt och använde hela knippet grön sparris (köpt för endast 10 kr på ICA Västermalmsgallerian...ångrar att jag inte köpte fler ggr), en hel avocado, machesallad, champinjon, körsbärstomat, knaperstekt bacon och rostade solroskärnor toppat med olivolja och vit balsamvinger samt salt och citronpeppar.


Kommentera

Publiceras ej