Enchiladas

0kommentarer

Idag blev det mer mexikanskt till middag, känns som hela veckan går i Mexicos tecken men lika bra att göra slut på Tacosåser och Salsor eftersom det blir dåligt fort när man väl öppnat burken.
 
4 stycken
 
  • 2 stora/mellanstora kycklingfiléer
  • 1 påse marinad (BBQ allround)
  • Chiliflakes
  • Salt
  • Pepparmix
  • 4st Tortillabröd
  • 4 msk Tacosås
  • Peperonis
  • 4 msk Pineapple salsa (eller annan salsa)
  • 4 msk Creme Fraiche Paprika/Chili
  • Gräddfil till servering
  • 1 laddning Guacamole (recept här)
  • Sallad
  • Tomat
 
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär kycklingen i munsbitar och stek kycklingen klar med marinaden, tillsätt kryddorna.
  3. Lägg ut tortillabröden, fördela ut kycklingbitarna, klicka på tacosås, pineapplesalsa och creme fraiche samt peperonin. Rulla ihop dem och lägg skarven nedåt i en ugnsfast form. Klicka på några skvättar tacosås.
  4. Sätt in enchiladan i ugnen och låt dem få färg, tar ca 10 minuter.
  5. Servera med lite gräddfil, guacamole, sallad och tomat.
  6. Styrkegraden går så klart att justera med mängden tacosås och chiliflakes.
 
 
 
 
Mexicanskt,

Kommentera

Publiceras ej